Luci Koper dugoročni kredit od 37 milijuna eura

Bez autora
Jan 03 2012

Luka Koper u petak je s tri poslovne banke potpisala ugovor o sedmogodišnjem dugoročnom kreditu u iznosu od 37 milijuna eura. Svrha podizanja kredita je refinanciranje kratkoročnog kredita. Prosječna ročnost financijskih obveza Grupe Luka Koper ovime se produljuje na 5,3 godine. Podizanjem dugoročnih kredita dodatno poboljšava ročnost izvora financiranja Luke Koper, čime se slijedi cilj uravnoteživanja ročnosti sredstava s ročnosti izvora financiranja koja je, s obzirom na infrastrukturnu djelatnost društva, od dugoročnog značenja.

Luci Koper dugoročni kredit od 37 milijuna euraLuka Koper u petak je s tri poslovne banke potpisala ugovor o sedmogodišnjem dugoročnom kreditu u iznosu od 37 milijuna eura, priopćilo je spomenuto slovensko društvo.

Svrha podizanja kredita je refinanciranje kratkoročnog kredita. Prosječna ročnost financijskih obveza Grupe Luka Koper ovime se produljuje na 5,3 godine.

Iz društva je poručeno kako se ’’podizanjem dugoročnih kredita dodatno poboljšava ročnost izvora financiranja Luke Koper, čime se slijedi cilj uravnoteživanja ročnosti sredstava s ročnosti izvora financiranja koja je, s obzirom na infrastrukturnu djelatnost društva, od dugoročnog značenja’’.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik